Filmzenék másként

Elindult augusztus 3-án az öt hétvégét felölelő PARTI-TÚRA nyáresti koncertsorozat a Szolnoki Szimfónikusokkal, melynek keretében népszerű filmzenék átirata, latin ritmusok, katonazenekari művek és nem utolsó sorban Carl Orff Carmina Burana című közismert műve is felcsendül minden zenekedvelő örömére a szolnoki Tiszai hajósok terén.

Ki ne ismerné fel a James Bond filmzenéket akár már az első taktus után? Ki ne látta volna, ki ne szeretné Indiana Jones filmeket, vagy épp a semmivel össze nem téveszthető Mission Impossible dinamikus zenéjét? Itt az alkalom a nosztalgiára.

Augusztus 3-án veszi kezdetét Szolnokon a PARTI-TÚRA Szolnoki Szimfonikus Nyár 2013. A fesztivál nyitó akkordjaként a szolnoki szimfonikusok filmzenékkel köszöntik a Tisza partján a kellemes nyáresti szórakozásra vágyó közönséget. Nem véletlen, hogy ezzel a produkcióval indul a fesztivál, hiszen a zenekar egyik legnépszerűbb koncertje a CINEMAGIC. A hangversenylátogató közönség már több változatát is láthatta a filmzenékből összeállított produkciónak, ugyanis a mozivarázs évek óta szerepel az együttes repertoárján. A koncert kortól független, hiszen minden alkalommal óriási sikert aratott a gyerekek, az ifjak és az érettebb korosztály köreiben is. Augusztus 3-án a közönség ismét hallhatja kedvenc filmzenéit, sőt, ez alkalommal a zene vizuális élménnyel is társul, hiszen óriás LED-falon az adott filmekből is láthatnak részleteket.

A fesztivál programjaira a belépés díjtalan!
www.szolnokiszimfonikusok.hu
Megosztás a Google Pluson

0 megjegyzés: