Festmények, üvegtárgyak és ruhainstalláció közös kiállításon

MTI -  A Luan by Lucia Divatház installációja mellett hat kortárs képző- és iparművész alkotását mutatják be azon a kiállításon, amely a Design Hét programsorozathoz kapcsolódva szerdától látható a budapesti B55 Galériában.

Az idei Design Hét eseményei a különféle műfajok közötti metszéspontokra összpontosítanak. Ehhez a tematikához kapcsolódik az InspirArt című tárlat, amelynek visszatérő motívuma az arany szín - közölte a Luan by Lucia Divatház az MTI-vel.

Buda István festőművész Midász király legendáját felidéző munkája mellett a tárlaton látható lesz Kusnyár Evelin képzeletbeli festménye, amely a divatház installációjában szereplő nagyméretű szimbólum kicsinyített mását ábrázolja.

A tájékoztató szerint S. Hegyi Lucia és csapata munkájában látható vékony fonalak a földi és az égi dimenziók összetartozásának jelképeiként jelennek meg.

Varga-Amár László aktjainak szereplőit a női nem hódolatának tárgyaként jeleníti meg. Bárdosi Katinka festményeinek pillanatképei arctalan tömegeket, kószáló embereket mutatnak be.

László Anna üvegtárgyai mellett a LUNA Home Decor selyempárnái és selyemfestményei, valamint Szabó Péter parfümös üvegcséi budoár-hangulatot teremtenek az október 5-ig nyitva tartó tárlaton.

Emellett szerdától szombatig, minden este beszélgetésre és előadásokra várják az érdeklődőket a kortárs dizájn különféle metszéspontjaival kapcsolatos témákban.

Az építészet és a dizájn, a kvantumfizika és a művészetek, valamint a divat és az üzlet találkozásáról is szó lesz mások mellett divattervezők, festőművészek és építészek részvételével a B55 Galériában.
Megosztás a Google Pluson

0 megjegyzés: