A Csíkiaknak lesz mire nézni

Négy nagyszínpadi előadást kínál bérletes nézőinek a következő évadban a csíkszeredai Csíki Játékszín, amely augusztus elejétől kezdi árulni a bérleteket - közölte kedden az erdélyi színház.

Ezt a képet az internetből kerítettük elő

A 2014-2015-ös évadra két hónapon keresztül vásárolható színházbérlet, amely négy nagyszínpadi előadásra érvényes. Kosztolányi Dezső Édes Anna című regényének színpadi adaptációja nyitja az évadot, október elején Lendvai Zoltán rendezésében láthatja ezt a produkciót a közönség. 

Somogyi Szilárd harmadszor rendez zenés előadást Csíkszeredában, most Huszka Jenő-Szilágyi László operettjét, a Mária főhadnagyot viszi színre decemberben. Victor Ioan Frunza temesvári román rendező az orosz drámairodalom kiemelkedő darabját, Makszim Gorkij Éjjeli menedékhely című művét állítja színpadra a jövő év elején, majd Tersánszky Józsi Jenő Kakuk Marci regényének Örkény István által írt színpadi változatát mutatja be a Csíki Játékszín Parászka Miklós rendezésében.

A színház kedvezményt biztosít a diákoknak és a nyugdíjasoknak, emellett a teátrum a kisiskolásoknak is kínál mesebérletet, amely az elmúlt évadhoz hasonlóan három gyerekelőadást tartalmaz, illetve a Lurkó Fesztivál egy előadására is belépést biztosít.

Megosztás a Google Pluson

0 megjegyzés: