Shia LaBeouf Andrea Arnold brit rendezőnővel forgat

Shia LaBeouf fogja játszani a főszerepet Andrea Arnold brit rendezőnő első Egyesült Államokban forgatott nagyjátékfilmjében.


Az American Honey című mozi középpontjában egy tinédzser áll, aki magazin-előfizetéseket árul szerte az Egyesült Államokban, életét kemény bulik, kisebb bűncselekmények és szerelem fűszerezik. Arnold jegyzi a film forgatókönyvét is - írta a Variety.com hollywoodi portál.

A brit rendezőnő, aki 2003-as Wasp című rövidfilmjéért Oscar-díjat nyert, legutóbb Emily Bronte Üvöltő szelek című regényét dolgozta át a mozivászonra. 

Első két nagyjátékfilmjét, a 2006-os Red Roadot és a 2009-es Akváriumot BAFTA-díjakkal jutalmazták és mindkét alkotás elhozta a zsűri díját a cannes-i filmfesztiválról. Tavaly Arnold elnökölt a filmmustra Kritikusok hete elnevezésű programjának zsűrijében.

LaBeouf már korábban is dolgozott együtt Arnoldhoz hasonlóan művészfilmeket készítő rendezőkkel, köztük Lars von Trierrel. 

Az amerikai színészt legutóbb a Harag című filmben láthatta a közönség Brad Pitt oldalán és nemrég fejezte be a Man Down című mozit, amelyben Kate Mara és Jai Courtney a partnere.

(http://variety.com/2015/film/news/shia-labeouf-american-honey-andrea-arnold-cannes-1201467109/)

Forrás: MTI
Megosztás a Google Pluson

0 megjegyzés: