Selah Sue és Sena az A38 Hajón - Ajándék jegy ITT

Időpont: Budapest, A38 Hajó, szeptember 25. 19:30

Egy fehér belga és egy fekete magyar hang találkozik a Dunán, a reggae és a soul, a ritmus és a blues jegyében. A könnyen emészthető, de ízletes és maradandó, élőhangszeres, ringatózva tapsolós és riszálva lötyögős popzene két kellemes arca néz le ránk a színpadról, girl power!


Selah Sue már rég nem csak Belgium kedvenc sztárja: mikor tizenöt évesen egy akusztikus gitáron dalokat kezdett írni és publikálni az interneten, már kapott volna szerződést egy producertől, ő azonban a saját útját járta, ragaszkodott a saját dalaihoz, nem akart műanyagpopot énekelni. Tinédzserként kész koncepció volt a fejében, ami a dalközpontú, Erykah Badou és Amy Winehouse által kijelölt minőség felé vezetett. Hogy dalszerzőként jobban megértse az emberi érzelmeket pszichológiát kezdett tanulni az egyetemen. Első albumán már teljes pompájában, profi hangzással és olyan közreműködőkkel debütált, mint Me'shell Ndegéocello és Cee-Lo Green, amiért 2011-ben megkapta a formabontó európai tehetségeknek járó European Boarder Breakers Díjat. Soul, reggae és r’n’b által inspirált zenéje azóta stadionokat és fesztivál-nagyszínpadokat tölt meg, igazi kuriózum, hogy nálunk kis klubkoncertet ad. Ráadásul legtöbbször gitárral a nyakában áll színpadra, ami a hatvanas évek óta változatlanul ellenállhatatlanná tesz minden lányt.

SELAH
SUE
Írj ide ha egy ingyen belépőt szeretnél: info@polusonline.com

Előtte Sena Dagadu lép fel, aki megszámlálhatatlan közreműködése (Barabás Lőrinc, WH Shakespeare, Žagar és persze az Irie Maffia) után tavaly megjelent második szólólemezén jazz, rock, r’n’b és hiphop alkot természetes elegyet, miközben a szövegek személyesebbek, kevésbé táncorientáltak, inkább az agynak és a szívnek szólnak, persze azért Senához méltó groove-okkal, lüktetéssel. Koncertjén az Irie Maffia zenészei kísérik majd, akik ezúttal nem felpörgetni, hanem Sena világában elmélyíteni igyekeznek majd a közönséget.


Megosztás a Google Pluson