Fanatics – Tribute és Cover Tehetségkutató:

2015. Január 14-én, indul el a belvárosi Cinema Rock Cafe tribute és feldolgozás zenekarok számára meghirdetett tehetségkutatója! Célunk a mérhetetlen mennyiségű, hasonszőrű banda közül a minőségi, megfelelő hangszeres tudással bíró, valamint az eredeti nótákhoz és előadókhoz tisztelettel nyúlók kiválogatása!

A megmérettetésen olyan zenekarok indulhatnak, amelyek egy az egyben -tribute együttesként- játsszák egy-egy ismertebb magyar vagy nemzetközi előadó számait, avagy –cover bandaként- saját ízlésükre formálva adják elő azokat.

Nyertesünk nem csekély mennyiségű és minőségű nyereménnyel távozik a döntőből! Lemezfelvételhez, videokliphez, zenekari honlaphoz és sokféle kiegészítő díjhoz jut. Ezen felül készpénzzel és önálló nagykoncerttel, valamint nagyobb rendezvényeken való fellépésekkel is támogatjuk őket! Természetesen a tehetségkutató kapcsán folyamatosan, fordulónként jelennek majd meg cikkek, interjúk és egyéb híradások a legnépszerűbb orgánumokon. 

A Fanatics – Tribute és Cover Tehetségkutató selejtezőből, elődöntőből és döntőből áll. Az elbírálásában a magyar rockzenei élet ismertebb zenész alakjai, a média képviselőivel karöltve adják majd a szakmai zsűrit. Nagy szerepe lesz az összegyűlt közönségnek is, hiszen minden forduló végén általuk is továbbjut valaki!

Menetrend:
Selejtezők: Január 14, 15, 21, 22, 28, 29.   
Elődöntők: Február 12, 19, 26. 
Döntő: Március 6.

A jelentkező zenekaroktól az alábbiakat várják
Bemutatkozás PDF vagy DOC formátumban
Három nóta MP3 formátumban Youtube, stb. linkként. (Nem kötelező stúdiófelvétel. Próbatermit vagy koncerteset is elfogadunk.)
Pontos zenekarral kapcsolatos adatok és elérhetőségek
A nevezési díj 8.000 Ft, melyet csak az előzetes válogatáson túljutott, azaz a helyszíni selejtezőbe bejutott együttesektől kérünk 


A nevezéseket január 11-ig a lenti elérhetőségeken várják!

Megosztás a Google Pluson

0 megjegyzés: