VIII. Zorall Sörolimpia - Teljes a fellépők listája!

Idén újra az alsóörsi Európa Kempingben kerül megrendezésre a Zorall Sörolimpia. Az augusztus 27-29. között megrendezésre kerülő fesztivál ismét két színpaddal várja az egyre népesebb Zorall családot, akik között vannak olyan fesztiválozók, akik már a kezdet kezdetétől részt vesznek a rendezvényen.


Az idei programba ismét ütős nevek kerültek a Wild Nagyszínpad programjába. A főműsoridőben olyan zenekarok szórakoztatják majd a táborlakókat, mint a Rómeó Vérzik, a Kalapács, a Zorall, a Kowalsky meg a Vega, az Action, a Lord, a Sing Sing, az Edda, a Wisdom, a Junkies és az Ossian.

A Roxxy Színpad esti programjában ott van az évtizedes múltra visszatekintő Stress, az idén újraalakult October, a Fonogram díjra jelölt Asphalt Horsemen, a nemsokára új albummal jelentkező Alcohol, és a második lemezét most turnéztató Cherokee. Fellép még a Steroid, akik szinte minden évben a fellépők között szerepelnek, az Invader és a Noa Rock, akik tavaly is tisztességgel megtöltötték a sátrat.

Találkozhatunk a 2014-es Pulzus nyerteseivel és különdíjasaival, és ismét vannak olyan feltörekvő zenekarok, akik először kapnak lehetőséget a bemutatkozásra. A Roxxy Színpadon az első és a harmadik napon éjféltől a Macskajaj, míg szombaton a Triász szórakoztatja majd azokat, akiknek még benne lesz a bugi a lábukban J

A Zorall Sörolimpiára érdemes elővételben megváltani a jegyet, hiszen így kedvezményesen, 6900 forintért lehet hozzájutni a hetijegyhez. Ezt itt lehet megtenni.

A helyszínen is lesz lehetőség a vásárlásra, a napijegy 3000 forint lesz, a hetijegy pedig 7900 forintban fog kerülni. A fellépő zenekarok fotóit itt tudjátok megtekinteni:

Fellépők: kattints ide
Megosztás a Google Pluson

0 megjegyzés: