Brie Larson bemutatkozásában Samuel L. Jackson és más sztárok is szerepelnek

Samuel L. Jackson, Joan Cusack és Bradley Whitford is szerepel a Unicorn Store című vígjátékban, amellyel az Oscar-díjas színésznő, Brie Larson mutatkozik be rendezőként.
A filmet a Hercules Film Fund finanszírozza és a Rhea Films gyártja. Larson producerként is közreműködik. A forgatókönyvet Samantha McIntyre és Ruben Fleischer írta.

A vígjáték egy nőről szól, aki hazaköltözik a szüleihez és ott különös felkérést kap, hogy nyissa meg saját boltját - számolt be róla a Variety.com.

A szoba című filmért a legjobb színésznő Oscar-díjával kitüntetett Larson augusztusban vállalata el a rendezést. Korábban két rövidfilmet rendezett, a Unicorn Store lesz rendezőként az első nagyjátékfilmje. A színésznő a film női főszereplét is eljátssza. A produkció forgatása a napokban kezdődött Los Angelesben. 

A sztárszereposztásban Joan Cusack (Shameless - Szégyentelenek) és Bradley Whitford (Az elnök emberei), valamint Samuel L. Jackson neve is olvasható. Jackson a közelmúltban a Kong: Koponya-sziget című kalandfilmen dolgozott együtt Larsonnal. 

A Unicorn Store jövőre kerül a mozikba.

MTI
Megosztás a Google Pluson

0 megjegyzés: