Presser miatt menekült kórházba Kanye West?

2.5 millió dollárra perelte be Presser Gábor Kanye Westet és a Sony Musicot, ugyanis jogtalanul használták fel az Omega egykori slágerét, a Gyöngyhajú lányt a New Slaves című számukban. A rapper egy héttel azelőtt, hogy lemondta koncertjeit és kórházba vonult, meg akarta változtatni a tárgyalások színhelyét.
Kanye azt is leírta fellebbezésében, hogy neki bizony volt engedélye Presser Gábortól, hogy felhasználja a Gyöngyhajú lányt saját számához. Az is szerepelt a dokumentumban, hogy a világsztár meg akarja változtatni a tárgyalások helyét New Yorkról Kalifornia államra, ugyanis az érintettek nagy része Los Angelesben tartózkodik.

Ez azért is különös, mert Westet egy héttel a papírok benyújtása után szállították be egy Los Angeles-i kórházba idegösszeomlás miatt, és addig ideje jó részét New York-i rezidenciáján töltötte.

Az énekes így reagált a fellebbezésre:

- Míg Kanye Westnek nem okozna gondot az ide-oda utazgatás, számomra egészségügyileg és anyagilag is megterhelő lenne Kaliforniába repülni, ugyanis noha mindketten elismert zenészek vagyunk országunkban, a pénzügyi helyzetünk nem egy kategóriába tartozik.

Hozzátette, hogy tisztességtelennek gondolja azt a törekvést, hogy azzal próbálnak Westék előnyhöz jutni, hogy anyagi helyzetükre támaszkodva próbálják őt ellehetetleníteni. 


Megosztás a Google Pluson

0 megjegyzés: