A Major Lazer és a Bad Religion is a jubileumi fesztiválon

A most bejelentett nagyszínpados fellépők között van az elektronikus zenei színtér egyik aktuális sztárcsapata, a várhatóan a jövő év elején új lemezt megjelentető amerikai Major Lazer. 
A dj-sztár Diplóhoz és társaihoz A Lean On-tól a Cold Water-ig számos világsláger fűződik.A jubileumi Sziget end show-ját Dimitri Vegas és Like Mike dj-párosa fogja levezetni.

A záróbulit jövőre újra különleges tűzijáték-, fény- és lézershow fogja kísérni.A nagyszínpad korábbi sávjaiba érkezik idén októberben megjelent harmadik lemezével a népszerű északír indie zenekar, a Two Door Cinema Club és a huszonéves indie-pop dalszerző-énekes, Tom Odell is.Az A38 színpadon fog játszani Hollandia jelenlegi legnépszerűbb indie-rock zenekara, az új albumával telt házak előtt turnézó Kensington, amely februárban az Akvárium Klubban melegít be a Szigetre.

Szintén a második legnagyobb szigetes helyszínen lép fel a tehetséges és sokszínű kanadai indierocker Mac DeMarco, és koncertet ad a nemrég alakult londoni alt-pop duó, az Oh Wonder.Visszatér a Szigetre a kaliforniai punk úttörőjének számító Bad Religion, amely 17.albumát jelenteti meg 2017-ben.

Az A38 színpad hiphop/elektronikus zenei kínálatát erősíti Dj Shadow, az amerikai sztárproducer, jön Izland egyik legizgalmasabb zenei kollektívája, a GusGus, és fellép a kaotikus-slágeres house-trap-ben utazó GTA duó is.A keleti parti hiphop érzést a huszonéves Vince Staples hozza el a fesztiválra.Szintén bejelentették a szervezők, hogy a Sziget Aréna helyszínén az egyik legambíciózusabb elektronikus tánczenei producer, Oliver Heldens és a holland W&W is ott lesz.

MTI 
Megosztás a Google Pluson

0 megjegyzés: