Téli Csodaország koncert az Arénában

Sztárvendégekkel adnak karácsonyi koncertet különböző tehetségkutatókban feltűnt, valóban tehetséges fiatalok 2016.december 22-én a Papp László Budapest Sportarénában. Frank Sinatra és kortársai mindenki által kedvelt téli, hangulatos, ünnepváró dalai csendülnek fel ezen az estén.
Az NR1 Média szervezésében létrejött nagysikerű Sinatra 100 koncertsorozat után itt a Winter Wonderland koncert!

A Gresham Palace Hotelben megrendezett sajtótájékoztató már egy picit előrevetítette azt a meghitt hangulatot, amelyre az ünnepek közeledtével mindenki vágyik. Frank Sinatra, és kortársai örökzöld dallamai megidézik a régi karácsonyok hangulatát, a száncsengő csilingelésétől kezdve a hollywoodi csillogásig.

E csodás, swinges karácsonyt olyan sztárvendégek tolmácsolják majd, mint Malek Andrea, Szulák Andrea, valamint a négy „Sinatra fiú”: Gájer Bálint, Kocsis Tibor, Lányi Lala, és Vastag Tamás.

Az elhangzó dalokból, egy szám erejéig, a sajtó is kapott ízelítőt Vastag Tamástól. A fantasztikus látványelemekkel tarkított előadáson ülve az orrunkban érezhetjük majd a narancs illatát, és szesztilalom ide vagy oda, egy forró puncsra is vágyni fogunk.

Az est során közreműködik a Stúdió 11 Ensemble, az Óbudai Danubia Zenekar, és a Budapest Táncművészeti Stúdió.

A Téli Csodaország koncert 2016. december 22-én lesz látható, hallható a Papp László Budapest Sportarénában, Bp. 1143. Stefánia út 2. Jegyek kaphatók a helyszínen, illetve az ismert jegypénztárakban.
Megosztás a Google Pluson

0 megjegyzés: