Felhívás a Hajdú-Bihar Megyei Őszi Tárlatra

A Nemzeti Művelődési Intézet és a Debreceni Művelődési Központ 2013. október 4-24. között rendezi meg a Hajdú-Bihar Megyei Őszi Tárlatot a Belvárosi Galériában (Debrecen, Kossuth u.1.).  

A kiállításon a hagyományoknak megfelelően részt vehet minden Hajdú-Bihar megyében élő amatőr és hivatásos képző-, iparművész, alkotónként összesen három művel (érem max. 5 db), melyet kiállításra kész állapotban kell beadni (grafikákat keretezve, vagy 50x70 cm, vagy 70x100 cm-es üveggel ellátva, kisplasztikát nemes anyagból kivitelezve 80 cm maximális kiterjedéssel, festményeket és textileket vízszintesen max. 125 cm , függőlegesen max. 200 cm-es méretben.) A kiállítás zsűrije a beadott sorozatokat megbonthatja.

A 2012. évinél nem régebbi alkotásokat műfaji és tematikai megkötések nélkül lehet beadni.

A műtárgyakat 2013. szeptember 27-én (péntek) 14-18 óra között szeptember 28-án (szombat) 10-12 óra között lehet leadni a Nemzeti Művelődési Intézet Hajdú-Bihar Megyei Irodájában (4026 Debrecen, Batthyány u.18., a Városi Könyvtár volt hírlapolvasója). A beadás helyszíne gépkocsival is megközelíthető a Kossuth utca irányából, a Csokonai Színházzal szemben lévő Unicredit Banknál lévő kis utcán. Az utca végén található a megyei iroda, amelynek az udvarán parkolni is lehet.

A zsűri tagjai szeptember 30-án a zsűrizést követően szakmai konzultációt tartanak az amatőr alkotók számára.

A műveken fel kell tüntetni az alkotó nevét, címét, a mű címét, méretét, technikáját, és az alkotás évét.

Információ: Angyal László (angyal.laszlo@nkki.eu )

Megosztás a Google Pluson

0 megjegyzés: