Cinema Rock Cafe - Stand Up Klub - A filléres kabaré

Február 4-én, kedden a Cinema Rock Cafe biztosít helyet a stand up comedy műfajának népszerűsége éltal életre hívott Stand Up Comedy Klub és humorista-műhely számára, ahol a Showder Klubból, a Comedy Centralról, a Rádiókabaréból ismert humoristák szórakoztatják a humor szerelmeseit - mindezt jelképes, 500 Ft-os belépőjegyért. (Ezzel a belépőjegy árral a Stand Up Klub - Filléres Kabaré egyébként a legolcsóbb szórakozási lehetőséget kínálja a stand up comedy szerelmeseinek.) A Stand Up Brigád és a Bethlen Téri Színház 2013 őszén elindított klubjában (amelyet a néhai Bethlen Téri Kabaré nagy sikerű sorozata után "Filléres kabaré"-nak is hívnak) olyan amatőr humorista-jelöltek is kipróbálhatják magukat, akik kedvet, tehetséget éreznek a közönség szórakoztatására. A múlt század harmincas éveiben ugyanis a pezsgő pesti kabaré-élet fontos intézménye volt a Bethlen Téri Színház "Filléres kabaré"-ja, amely a nézők széles rétegei számára jelentett olcsó, de színvonalas szórakozást, hiszen ezeken a legendás kabaréesteken a közönség a hagyományos jegyárak töredékéért szórakozhatott. A Filléres kabaré klubestek egyben humorista tehetségkutató rendezvényként is funkcionálnak: nemcsak a sztendáp műfaját kipróbálóknak biztosít bemutatkozási lehetőséget, hanem a sketch comedy (rövid, vicces jelenetek) íróinak is.

Február 4. (kedd) - Stand Up Klub – A filléres kabaré
Fellépők: Tényi Anett, Szente Veres Adrienn
Open Mic fellépők: Győri Zoltán, Kuli Bálint, Imre Andrea, Zabolai Eszter Margó, Takács Marci, Varga Tibor, Szilágyi Zoltán, Kővári Máté
Házigazda: Szép Bence
Belépő: 500Ft
Kezdés: 19.00

A humorista tehetségkutató kettős céllal került be a Filléres kabaréba: szórakozási és szórakoztatási lehetőség biztosítása mindenkinek - miközben a nézőknek a több órás humorista-show megtekintéséért csak jelképes belépőjegyet kell fizetniük. (A humorista tehetségkutató szekcióban fellépő humoristák mentesülnek a belépő megfizetése alól.) Ha van 5 perc vicces műsorod, vagy humoros jeleneted, Te is kipróbálhatod magad a Bethlen Téri Színház Stand Up Klubjában, a humorista tehetségkutató 2014. évi rendezvényein.

További részletek:

Kapcsolódó oldalak:

Megosztás a Google Pluson

0 megjegyzés: