Szombaton láthatod: csillageső a Bülbülstől

A Pólus Média szerkesztősége rövid nyomozás után megtudta, hogy Ma, azaz február 7-én jelenik meg Csillageső címmel a Bülbüls zenekar 4 dalos bemutatkozó kislemeze digitális formátumban, és elérhető Magyarország összes ismert zenei áruházának a weboldalán, és jövő héttől pedig a külföldi zeneáruházak oldalairól is letölthető lesz. Az eddig megjelent és rádiókban játszott 2 dal (CsillagesőMinden mosoly) mellett 2 vadonatúj szerzemény szerepel az EP-n, az egyik a Volt már, a másik a Rendbe tettem címet viseli. A Bülbüls két új dala, hasonlóan az eddigikhez, 100% hálószobapop.

A lemezborítót Rátkai Kornél, a fotót Polgár András készítette.

A Bülbüls egyébként szerepel a Magyar Televízió A Dal című műsorában, ahol a február 8-i, szombati elődöntőben adja elő a kislemezen is meghallgatható Minden mosoly című dalát.

A BülBüls egy 2013 nyár végén alakult poptrió. 
Az igaz, hogy 2013 május végén, egy szerelemi csalódás miatt született meg az első BülBüls dal, ami a Féltelek címet kapta, de a zenekar mégis nyár végén alakult meg hivatalosan. Demeter Géza a zenekar alapítója egy ismerős ismerősének az ismerőse révén jutott el Takács Noémihez, akinek egyből beleszeretett a hangjába, de az első dal megírása, feléneklése és publikálása után hónapokig nem történt semmi. Nyár végén a két dalszerző Bruzsa Gábor és Demeter Géza újra aktivizálta magát és megszületett a BülBüls második track-je a Csillageső, amit elkezdtek játszani a rádiók és elkezdtek szeretni az emberek. Ekkor döntött úgy a három tag, hogy zenekarként működik tovább. Azóta gőzerővel dolgoznak, és idén februárban megjelenik a 4 dalos bemutatkozó EP-jük.
Megosztás a Google Pluson

0 megjegyzés: