Friss klip a Cherokee zenekartól

Friss, bár nem épp kellemes hírekkel szolgálunk az Alcohol zenekarról, melynek részletei az alábbi sorokban olvashatóak, képek pedig a mellékletben találhatóak. Kérlek benneteket, lehetőség szerint tegyétek közzé, előre is köszönöm!


Míg sokan a ragyogó napsütést élvezik, vagy már megroggyannak a hőségtől, az Alcohol zenekar tagjainak is fő a feje. Az ok viszont egészen más: problémák kíséretében köszöntött be hozzájuk a nyári szezon. A külvilág talán nem (nagyon) észlelte, de már a legutóbbi, érdi koncertre is rányomta bélyegét. Vélhetően az is súlyosbította a helyzetet, a banda viszont úgy döntött, az utolsó pillanatban nem mondja le a klubokat érintő koncertsorozat utolsó állomását. Felvetődik a kérdés, a helyzetet hogyan kezeli a zenekar, miként érinti az egyre közeledő fesztiválszerepléseket, valamint az új nagylemez felvételeit? Csöves, a zenekar frontembere egyelőre csak annyit tudott mondani - pontosabban leírni - hogy az elmúlt napok igencsak megviselték, s egy időre hűtlen lesz az Alcoholhoz. Szerencsére nem a zenekarhoz, csak a nevéhez 😃 A torkára panaszkodott mostanság, ennek ellenére a legutóbbi koncertet még bevállalta. A helyzet pedig csak súlyosbodott,majd az orvosi vizsgálat során kiderült, fekélyes lett a torka, kezelésre szorul. A kialakult helyzetről és a közeli tervek megvalósításával kapcsolatban rövidesen bővebb információkkal szolgál, remélhetőleg már élőszóban!

Szerencsére a jó kedv alább nem hagyott, inkább viccesen kezelve a helyzetet, szójátékkal élt Csöves, s ajánlotta a következő nótát: 

Alcohol: Vágd át a torkomat



Megosztás a Google Pluson

0 megjegyzés: