Így folytatódik milliók kedvenc sorozata!

Itt az új hivatalos Dragon Ball sorozat első előzetese. Bár a trailer kissé rövid, de Akira Toriyamanak köszönhetően már ebből visszaköszön a kultikus sorozat hangulata.


Új Dragon Ball sorozat van készülőben, mely már idén nyáron debütál a japán tévék műsorán, és végre megjött az első előzetes is. Bár a trailer japán nyelvű, a Magyar Film Adatbázis közölt hozzá egy fordítást is:

„Helo, Goku vagyok. Tizennyolc eltelt év után itt az ideje egy új sorozatnak. A Dragon Ball Super júliusban debütál. Ne maradjatok le az új összecsapásainkról.”

A Dragon Ball Super egy minden szempontból új széria, mely Goku és Majin Buu csatája után veszi fel a történet fonalát., amikor főhősünk azon fáradozik, hogy megőrizze a bolygó békéjét.

A sorozat készítését az eredeti széria alkotója, Akira Toriyama felügyelte, így minden bizonnyal a minőségre nem lehet majd panasz. Az alkotók tervei szerint a Dragon Ball Cho egyszerre nyújt majd szórakozást a veterán rajongóknak, illetve azoknak, akik csak most csatlakoznak a rajongótáborhoz.


Forrás: Magyar Film Adatbázis

Megosztás a Google Pluson

0 megjegyzés: