Újabb részletek az RTL Klub tehetségkutatójáról

A múlt héten kiderült, hogy kik lesznek az ősszel induló Hungary's Got Talent zsűrijének tagjai, ma este pedig azt is elárulják, hogy kik vezetik majd a műsort. A produkciót a Guinness World Records a legsikeresebb tévéformátumnak minősítette.


A múlt héten mindenki megismerhette a Hungary’s Got Talent zsűrijét, már csak a műsorvezetők kilétét fedi homály. Ma este összeáll a nagy csapat, hiszen az esti Fókuszban elárulják, kik lesznek a világ legsikeresebb tehetségkutatójának házigazdái – derül ki az RTL Klub közleményéből.

A zsűri tagjait már múlt héten bemutatták a Fókusz nézőinek, mind a négyen elismert magyar művészek: Horgas Eszter fuvolaművész, Kovács Patrícia és Csuja Imre színművészek és Linczényi Márkó, a Kolin frontembere.

A Got Talent az X-Faktorhoz hasonlóan Simon Cowell produceri munkája. A műsor 2014. áprilisában megkapta a Guinnes World Records „Valaha volt legsikeresebb tévéfomátum” címét. A Got Talent egy évtizedes történetében több, mint 50 országban került eddig képernyőre, idén ősszel pedig az RTL Klub is elhozza nézőinek. A műsorba műfaji megkötés nélkül, 4 éves kor felett bárki jelentkezhetett.

Megosztás a Google Pluson

0 megjegyzés: