Várják a jelentkezőket a Veszprémi Utcazene Fesztiválra

Június 26-ig várják a jelentkező zenekarokat és előadókat a Veszprémi Utcazene Fesztiválra. A legjobbak július végén négy napon át versenghetnek a legjobb utcazenész címért.


A Veszprémi Utcazene Fesztivál az egyik legizgalmasabb zenei dzsembori, amely az elmúlt tizenhat évben számos, ma már ismert zenekarnak jelentett komoly lökést az ismertté váláshoz. A fesztiválon alakult a Mary PopKids, kezdő énekesnő korában többször zenélt itt Csemer Boggie, valamint Takács Eszter, Szabó Balázs, a Punnany Massif vagy a Halott Pénzből ismert Járai Márk - idézték fel a szervezők az MTI-hez eljuttatott csütörtöki közleményükben.

Idén július 22-től 25-ig ismét úton-útfélen koncertek fogják behálózni a nemrég megújult veszprémi belvárost. A szervezők azokat az akusztikusan is megszólalni tudó formációkat keresik, amelyek részt szeretnének venni egy négy napon át zajló versengésben, naponta egyszer szórakoztatni a közönséget, és meggyőzni a zsűrit produkciójukkal. 

A jelentkezők közül a húsz kiválasztottat a fesztivál ideje alatt Veszprém vendégül látja étkezéssel és szállással, a legjobbakat egymillió forint összdíjazásban részesíti. Félmillió forint sorsáról szakmai zsűri dönt, a másik 500 ezerről - az OTP Bank jóvoltából - a fesztivál közönsége szavazhat mobilon vagy a bank Facebook-oldalán.

Jelentkezni június 26-ig lehet, információk a www.utcazene.hu oldalon.

Megosztás a Google Pluson

0 megjegyzés: