Budapest Showcase Hub - BUSH Fesztivál

2016 novemberétől a világ teljesen más szemmel néz majd a kelet-európai zenei színtérre. November 16 és 19 között első alkalommal, a Budapest Showcase Hub lehetővé teszi zenei szakemberek, zeneimádók, együttesek és vájtfülűek számára hogy kapcsolatot építsenek és felfedezzék a régió zeneiparában rejlő lehetőségeket. 
A BUSH egy olyan zenei showcase fesztivál, amely bemutatja a kelet-európai zenei élet fontos szereplőit, a feltörekvő tehetségeket és a már nemzetközileg is elismert előadókat, együtteseket. 

Az esemény szól a régió képviselőinek- legyen szó menedzserekről, kiadókról, klubokról vagy fesztiválszervezőkről-, szól tartalom szolgáltatóknak és végül de nem utolsósorban a zeneszerető közönségnek. Vagyis mindenkinek aki szeretne többet megtudni a legfrissebb regionális trendekről és szívesen meghallgatná a környék legvagányabb eggyütteseit és előadóit. 

14 ország legbefolyásosabb figuráit, együtteseit és média szereplőit hívják meg, hogy együtt tágítsák ki és fedezzék fel a régió zenei lehetőségeit a "Balkántól a Baltikumig".

25 koncert, 17 szakmai program, 250 meghívott szakember és sok minden más...

A BUSH célja, hogy újszerű módon mutassa be a régió zeneiparának pezsgő és kreatív oldalát. A nemzetközi fesztivál szervezői arra törekedtek, hogy a résztvevőknek egyedi kelet-európai zenei élményt nyújtsanak egy "Best of" válogatás segítségével. A fesztiválon a szakemberek jobban megismerhetik saját területüket és hatékonyabban tudják majd képviselni zenészeiket a nemzetközi színtéren. Összességében ez az egyedülálló zenei esemény szélesíti a régió szereplőinek lehetőségeit világszerte, a fiatal tehetségeket pedig elhelyezi a képzeletbeli zenei térképen. 

MIÉRT KÜLÖNLEGES A BUSH?

A BUSH az egyetlen olyan showcase fesztivál, amely nem csak egyetlen adott ország zenéjére koncentrál hanem a teljes régióra. 

Az egyik fő feladatának tekinti, hogy szélesítse és megerősítse a kelet-európai piacot és szakmai programjaival elősegítse az országok közti együttműködést. Éppen ezért, kiemelt jelentőséget kaptak az előadások, a digtális workshopok, és a kurzusok amelyek segítségével bárki bepillanthat a régió élőzene iparának legújabb irányzataiba. 

A BUSH fő helyszíne a budapesti Gozsdu-udvar és környéke, amely nyüzsgő éjszakai életével tökéletesen képviseli a régió zeneiparának sokszínűségét: szórakozóhelyek, bárok, romkocsmák, hotelek és éttermek között cikázva ismerhetjük meg Kelet-Európa zenei életének valódi ritmusát. 

Időtartam: 2016. november 16. (szerda) egész nap - 2016. november 18. (péntek) egész nap
Web: www.budapestshowcasehub.com
Megosztás a Google Pluson