Magyar tini a kedvenc a Musical.ly-n

Magyarországon is egyre népszerűbb a musical.ly klipkészítő applikáció, amiben kedvenc zenéinkre lehet vicces videókat készíteni. A tinik új közösségi platformjának hazai legnépszerűbb tagja Nagy Liza, egy budapesti 12 éves kislány, aki már milliós kedvelésszámnál tart.
Kezdjük ott, hogy mi az a musical.ly applikáció. A fiatalok körében világszerte egyre népszerűbb ez az ingyenes klipkészítő alkalmazás, amivel kedvenc zenéinkre lehet vicces videókat készíteni egy egyszerű okostelefon segítségével. A legjobb klipkészítők komoly hírnevet is tudnak szerezni, ugyanis bőven 1 millió megtekintés felett is vannak videók az alkalmazásban. És, amit a tinik szeretnek, azt nem szabad lebecsülni.

A musical.ly egyik "magyar sztárja" a 12 éves Nagy Liza. A budapesti általános iskolás lánynak 1 500 000 like-ja és 21 000 követője van, kedvelési számaival rendszeresen a magyar toplista első helyén szerepel, de a világ számos pontjáról vannak már rajongói. 

Liza egyébként komolyan foglalkozik modellkedéssel, gyermekszépségversenyeken indul, s királynő képzőbe is járt. A Little Miss Hungary egyengeti a karrierjét, a szereplés szeretetét pedig talán anyukájától, Farkas Ritától örökölte, aki korábban modellkedéssel foglalkozott és újságok címlapján is szerepelt. Nem hiába mondják: a tehetség és a szépség mindig utat tör magának.
Megosztás a Google Pluson