Új dalokkal készül a Crystal énekesnője, Lajtai Kati

Lajtai Katit a Crystal együttesben ismerte meg az ország, mostanában pedig a Sztárban sztár és Az ének iskolája énektanáraként, valamint a Kismenők című gyerek-tehetségkutató zsűritagjaként láthattuk.
Az énekesnő idén júliusban adott életet kisfiának, de az anyai örömök mellett sem tétlenkedik, hamarosan jön új kislemeze, és fellépései is vannak.

Szombaton lesz fellépése a Budapest Voices együttessel, és akkor jön ki egy kislemeze is. Év végével sűrűsödnek a programjai?

– Különleges alkalom lesz a szombati, inkább közönségtalálkozónak mondanám, ahol a közös karácsonyra készülődés mellett bemutatjuk a kislemezünket, és eléneklünk néhány dalt. December 28-án pedig egy karácsonyi nagykoncertünk is lesz majd a MOM Kulturális Központ Színháztermében.

Hogyan tudja összeegyeztetni a gyereknevelést a karrierrel?

– A Budapest Voices együttes nagyon rugalmas, így könnyű dolgom van. Amíg babázok, kerestek a helyemre egy lányt, aki fellép helyettem. Nem sürgetnek, amikor én úgy érzem, hogy ideje visszatérnem, akkor várnak vissza szeretettel.

Hogyan éli meg az anyaságot? Tervez még gyereket a közeljövőben?

– Nagyon jó dolog édesanyának lenni, nagyon élvezem. Szerencsére minden rendben van velünk, így néhány éven belül a családbővítés is szóba kerülhet.

Megosztás a Google Pluson

0 megjegyzés: