35 éves lesz idén a Bikini - D. Nagy Lajos mesélt a jövőről

Fennállásának 35. évfordulóját ünnepli idén a Bikini együttes.
A zenekar oszlopos tagját, D. Nagy Lajost kérdeztük újévi első koncertjükről, a jubileumi tervekről és arról, mitől lehet sikeres több mint három évtizeden át a Közeli helyeken és a Fagyi előadója.

Mivel készülnek a közönségnek a születésnap alkalmából?

– Szeretnénk méltóképpen megünnepelni ezt az év­fordulót, ezért egyelőre még csak tervek vannak, ami közül az országos turné ötlete biztosan megvalósul. A nyarunk fele már be van táb­lázva, így nagyrészt csak az lesz a feladatunk, hogy új da­lokkal is készüljünk szeretetteljes és lelkes közönségünknek.

Az év első koncertjén jobban izgulnak, mint általában?

– Azt szokták mondani, hogy az első napok mindig meghatározzák az évet. Eszembe sem jutott, hogy nem sikerülhet fergetegesen a január 6-i buli, így arra számítunk, hogy az egész évünk igazán sikeres és örömteli lesz. A Gödör Klubban lesz a fellépés, egy igazán színes, slágerekkel teli koncertet hallhat majd a publikum.

Ön szerint mi a sikerük titka?

– Nagyon nehéz ezt összefoglalni, mert a siker egy többrétű dolog. Legnagyszerűbben talán Paul McCartey fogalmazta meg, szerinte a titok csupán annyi, hogy egy jó dolgot kell, jó időben, jó embereknek, jó közönségnek csinálni! Úgy tűnik, ez elég jól működik nálunk is, de az is biztos, hogy fizikailag és lelkileg is egységben kell lennünk nekünk, tagoknak. Szerencsére ez nálunk még mindig tart!

Megosztás a Google Pluson

0 megjegyzés: