A Magyar Dal Fővárosa - itt a zene most vagy soha

A Magyar Dal Napja Nonprofit Kft. 2010-ben hirdette meg először a Magyar Dal Fővárosa pályázatot. A megtisztelő címet elsőként Eger, majd 2011-ben Nyíregyháza, 2012-ben Szombathely, 2013-ban pedig Békéscsaba viselhette.


A szervezők 2014-ben is keresik azokat a magyar településeket, amelyek izgalmas, sokoldalú, átgondolt zenei programmal készülnek a Magyar Dal Napjára, és ringbe szállnak a „Magyar Dal Fővárosa" címért.

A pályázaton - Budapest és a fővárosi kerületek kivételével - valamennyi magyarországi település helyi önkormányzata, a helyi önkormányzat intézménye, vidéki városban működő társadalmi szervezet, illetve vállalkozás vagy más jogi személy részt vehet, amennyiben eleget tesz az alábbi feltételeknek:

Szándékában áll 2014. szeptember 14-én különleges, izgalmas, egyedülálló programmal ünnepelni a Magyar Dal Napját.

Biztosítani tudja a „Magyar Dal Fővárosa" programhoz szükséges helyszíneket, valamint az esemény pénzügyi hátterét (természetesen az ott működő vállalkozások, társadalmi szervezetek, valamint a helyi, illetve megyei önkormányzat bevonásával).

A cím elnyerése esetén vállalja a program politikamentes megszervezését és - a Magyar Dal Napja szellemiségéhez méltó - lebonyolítását.
Megosztás a Google Pluson

0 megjegyzés: