Dave Seaman és Petar Dundov koncert

Budapest, Kasino, január 31. 23:00

Az Astronaut Music bulijai idéntől a Cinemából a Kasinóba transzportálnak. Hölgyeim és uraim, tegyék meg tétjeiket: nem akármilyen nemzetközi EDM-játékosok térnek vissza két év elteltével, mint a brit Dave Seaman, karöltve a horvát Peter Dundovval!   

Seaman ott nyüzsgött a UK house galaxisának világra jötténél. A majd’ 3 évtizede aktív művész producerkedett többek közt a Pet Shop Boys és Kylie Minogue mögött, de készített remixet a U2-nak és Bowie-nak is. Auto Therapy nevű kiadója kapcsán talán elég, ha Timo Maas és Robert Babicz neveit bedobjuk. 25 válogatást is jegyez, melyek közül most csak a Radio 1 és a Renaissance számára készítetteket ragadnánk ki.

A 46 éves sztárt váltja a pultban Petar Dundov. A horvát producer a techno által átadható érzelmek mellett tör lándzsát. Az akár hipnotikussá is fokozható táncparkett-élmény az Oasis című dalában csúcsosodik ki. A zágrábi Perfection Partykat jegyző DJ mozgott már dub és acid vonalon is; ambient anyagát pedig Jeff Mills adta ki. A high-end hangcucc beüzemelése Obrotka tisztje lesz, az orbitális pályán tartásért pedig Dandy (aka Peter Makto) felel majd. 


Jegyár: 3500 Ft, elővét: 3000 Ft
Megosztás a Google Pluson

0 megjegyzés: