KiSTeHéN lemezbemutató koncertturné

Full HD és HDB: Kollár-Klemencz Lászlóék nem akármilyen körülmények között mutatják be a Szomjas nők című új anyagukat! Az art-rock kulcszenekara, az efZámbó HDB társaságában, plusz egy közösségi klipforgatás aktív részesei is lehetünk az A38-on.   

Közelgő események · Korábbi események


Az az efZámbó Happy Dead Band kezdi a hajós estet fél kilenckor, mely zenekar neve szinte szinoníma az avantgarde jazz-rockkal, és nem mellékesen, hatalmas túlélője az „undorgrund” szcénának. Az örökifjú Öcsiék A.E.Bizottság-számokkal is tűzdelt slágerparádéját követően, hasonló szellemben lép színpadra a Szentendréhez ugyancsak köthető KiSTeHéN. 


A hetedik album szintén lazán kezeli a konvenciókat, és kellően drámai is: tele van szerelem-élet-halál-témakörben fogant dalokkal. A Szomjas nők személyesebb is, de ne aggódjon a tisztelt publikum: akad azért rajta jócskán mozgásra ingerlő, „progresszív pop-rock” darab; plusz a kétórás koncerten elhangzanak a régebbi nagy nóták is. 


Révai Sári fogja rendezni azt a klipet, amely a hajós lemezbemutatón készül majd. Hogy mennyire lehet közösségi a közönség, arról az ifjú direktorhölgy annyit árult el, hogy saját mobiltelefonokkal operatőrökké léphetnek elő az éppen nem extázisban tomboló rajongók. A vágóképek, egyéni nézőpontok rögzítése közben szabados táncra is lesz alkalom bőven! 

Jegyárak
Elővételben: 1200 Ft
A koncert napján és a helyszínen: 1500 Ft

Hogy ne csak a fővárosiak járjanak jól, vidéken is kószál a Kistehén: és sem cowboyt, sem nőt nem hagy szomjasan. 
Megosztás a Google Pluson

0 megjegyzés: