Rob Garza február 12-én az Akváriumban

Az Akvárium Klubban lép fel február 12-én csütörtökön Rob Garza, az elmúlt két évtized elektronikus zenéjét meghatározó módon befolyásoló amerikai Thievery Corporation dj-je. A nu-disco úttörője a Petőfi Rádió Backstage rendezvényének vendégeként lesz látható.


Rob Garza az elektronikus zenét a dub, triphop és reggae elemekkel ötvözi. Amióta Washingtonból San Franciscóba költözött, hangzása is némileg megváltozott, a deep house és nu disco területeire barangol dj szettjeiben - szerepel a szervezők által az MTI-hez csütörtökön eljuttatott ajánlóban.

A Thievery Corporation, Rob Garza és Eric Hilton dj-duója 2005-ben a soproni VOLT Fesztiválon, 2011-ben a Balaton Soundon adott emlékezetes koncertet.

Rob Garza folyamatosan tesz eleget remix felkéréseknek, 2013-ban megjelent Remixes című albumán többek között Tycho, a Blondie, a Gogol Bordello és az Afrolicious alkotásait gondolta újra. A Thievery Corporationnel tavaly új, bossanovás albumot készített Saudade címmel, a kanadai deep house producerrel, Neighbourrel (Matt Dauncey-val) pedig egy közös kislemezt.

Az amerikai dj-producer február 12-i budapesti fellépése előtt az Akvárium Klubban a Backstage-sorozat különleges kiadása melegíti be az érdeklődőket: a Kultúrfitnesz live-ban Fülöp Zoltán és Lobenwein Norbert a legnagyobb hazai fesztiválok kulisszatitkairól is mesél, emellett kisorsol néhány VOLT- és Strand Fesztivál jegyet.

Az est részeként 21 órától a VOLT Music Barban Dj Palotai a számára legmeghatározóbb zenéket hozza magával és mutatja be a közönségnek. Rob Garza dj-setjét követően Kovary és a Spilerz pakolja a lemezeket hajnalig.

Forrás: MTI 
Megosztás a Google Pluson

0 megjegyzés: