A szeretet él - csodálatos karácsonyi CD jelent meg

A Magneoton egy egész lemezre való előadót gyűjtött össze, hogy segítségükkel igazán meghitté varázsolja az ünnepi pillanatokat.

A 19 dalt tartalmazó, “A szeretet él” elnevezésű albumon a magyar popszakma színe java tiszteletét teszi, köztük olyan csillagokkal, mint a líraibb irányvonalat képviselő Rúzsa Magdolna, Zséda és Völgyesi Gabi, vagy a játékosabb szerzeményeiről ismert Animal Cannibals.


És ez még csak a kezdet, ugyanis Falusi Mariann és Varga Viktor, Vastag Csaba, Kállay-Saunders András és Radics Gigi éppúgy helyet kapott a korongon, mint az Egy Másik Zenekar, a Mrs. Columbo, Nagy Adri vagy a névadó dalt megálmodó Plastikhead.

Az egyedülálló ünnepi lemez tökéletes választás, hiszen míg egy pulóver elnyűvődik, egy bonbon pedig elfogy, addig a zene örök és elhasználhatatlan, és minden alkalommal képes megteremteni az áhított hangulatot.

Igaz, a CD hidegben nem túl praktikus viselet, és elfogyasztva sem a legtáplálóbb eledel, az viszont kétségtelen, hogy varázslatos dalainak hála a lelket egyaránt melegíti és jóllakatja.

Megosztás a Google Pluson