Raul Rodriguez és Flavius Miller a Symbolban

Budapest, Symbol Budapest, november 30. 20:00

Ibiza meets Budapest – azaz a legtáncosabb sziget hangulata kuckózik be a fővárosba: ez november végén csak jót jelenthet! Raul Rodriguez, mestersége címere: az Ushuaïa rezidense az, aki Flavius Miller kolléga segítségével életet lehel a szürkeségbe.

Az Ushuaïa Beach Clubról érdemes tudni, hogy egy nagyon pörgős hely. Nem kisebb elektronikus zenei tényezők teszik arrafelé rendszeresen tiszteletüket, mint Guetta, Avicii, Sasha vagy éppen Calvin Harris. Hogy a világbajnok hely házigazdája – akit a híres focistához csak névazonosság fűz – mire képes, azt ezek után nem kell ecsetelni, de azért érdemes felelevenítenünk életéből pár fontosabb epizódot.

A barcelonai születésű Raul vallja, hogy a változatosság gyönyörködtet, ezért a fogós ütemeket bátran kombinálja érzéki vokálokkal. A klub 2008-as indulása óta jelen lévő DJ mellett Flavius Miller is hoz jóféle táncos zenéket: a tech-house-zal kecsegtető bemelegítés során ne lepődjünk meg, ha például Pet Shop Boys- vagy Rihanna-motívumokat is hallani vélünk a szettjében, ahogyan ez Sessionjei során gyakran előfordul.

A 23h-kor beinduló buli egyben a mobillal felvett filmek díjátadójának, a 20h-kor kezdődő Movilfestawardsnak a hivatalos afterpartyja is.

Megosztás a Google Pluson