Reggae Weekend a Club 202-ben

Budapest, Club 202, november 29 - 30.

A Club202-t kissé másféle hosszúhajú népek lepik el, és a zene is jóval békésebben fog hömpölyögni. A főleg metálos helyre ugyanis most Jamaica napsugarai kúsznak be, a piros-sárga-zöld trikolor alatt pedig a honi raszta élvonal fog bemasírozni.

Pénteken a pozitív energiákat Real Natty mellett a Riddim Colony fogja osztani a színpadról. Tiszta szívvel lehet ajánlani a jamaicai roots zenét eredeti formájában és lendületével játszó hetesfogatot, akik 2005 óta varázsolják Budapestre ezt a sajátos életérzést. A békeharcos Gregory G. Rast és szabadcsapatát követően Áfonya szelektál a jobbnál jobb dancehall, dub és reggae muzsikáikól.

A szombati lazulás oroszlánrészét az a kihagyhatatlan különítmény vezényli le, mely a honi rasztafári-ügyet már ’85 óta mozdítja elő. Természetesen a Ladánybene 27-ről van szó, akik tavaly komolyabb átalakuláson estek át, és immár 9 taggal – köztük három fúvóssal – hozták ki a We Are One című EP-t. A fesztiválok és táborok doyen zenekara mellett az idén a Reggae Campre ismét összeállt, Sárgafekete szolnoki Tigris is aktivizálja magát. A Copy Connal fémjelzett, punk-rock-reggae raggadozást kiheverendő, DJ Áfonya tartogat még nyugisabb anyagot erre az estére is.

Megosztás a Google Pluson