Cinema Rock Cafe – Doors Farsang

A nagy sikerre tekintettel a Cinema Rock Cafe minden hónapban vendégül látja a Doors Tribute Band-et akik a lehető legautentikusabban adják elő a legnagyobb Doors slágereket, februárban pedig külön Farsangi Show-val várják a rajongókat! Az 1965-ben alakult, az akkori fiatalságra az egyik legnagyobb hatást gyakorolt Doors munkássága napjainkig hat. Jim Morrison 1971-ben bekövetkezett haláláig nem kevés örökérvényű jegyez az elismerést kihívó és szórakoztató élő előadásaival, lázadó magatartásával gyorsan kivívott banda. Hazai helytartóik feltett szándéka, hogy minél több emberhez eljuttassák eme rock klasszikusokat, s elérhetővé tegyék mások számára is a ’Doors élményt’. A februári Doors Farsang keretén belül a Doors Tribute Band mellett színpadra lép az igazi koncertzenekarként jellemezhető, számtalan stílusjegyet (blues, rhythm'n'blues, soul, old school rock, jazz, rock and roll, beat, folk-beat, amerikai folk-rock) magában hordozó Zapruder, valamint a Recovery zenekar. A belépés gyufának vagy öngyújtónak, valamint ismeretlen katonának öltözött vendégeknek INGYENES!

Február 7. (péntek) – Doors Farsang
Fellépők: Doors Tribute Band, Recovery, Zapruder
Belépő: 990Ft (éjféltől ingyenes)
Gyufának vagy öngyújtónak, valamint ismeretlen katonának öltözött vendégeknek INGYENES!
Kezdés: 21.00

The Doors Tribute
A The Doors zenekar 1965-ben alakult, az akkori fiatalságra az egyik legnagyobb hatást gyakorolva. Ahogy minket megérintett a zenéjük úgy adjuk tovább mások számára is a(z) „(doors)élményt”. Doors Tribute Band névre hallgatunk, ezért hasonló katarzisban lehet részük a koncertjeinkre látogatóknak, mint a nagy elődök idején a velük bulizó tömegnek. A The Doors Tribute 2008-ban alakult más néven, más felállásban. Céljuk a Doors számok elsajátítása mellett az, hogy minél több helyre, minél több emberhez eljutassák ezt a klasszikusnak számító rockzenét. Műfaját tekintve több zenei stílust magába foglal, ezért minden generáció megtalálhatja benne a számára tetszetős zenét. Az évek során minőségi fejlődésen ment keresztül a csapat. Bemutatkozhattak már az ország több pontján, valamint külföldön is néhány helyen nagy sikerrel. Lelkesedésük töretlen, hallgatóik számíthatnak arra, hogy ezután is meghódít néhány színpadot a banda.

Zapruder
A Zapruder igazi "koncert-zenekar". A bandát elsősorban az élő fellépés rituáléja érdekli. Az, hogy egy koncerten minél intenzívebb élményben részesítse a résztvevőket. Saját magát és a Közönséget. Ennek az attitűdnek köszönhetően, a nagy példaképekhez méltó módon, zenéje és előadásmódja minden pillanatában igazi szenvedély és spontaneitás jellemzi a zenekart. A Zapruder nagyobbrészt saját - angol nyelvű - számokat ad elő. Dallamvilágának és előadói stílusának gyökerei sokfelé ágaznak a populáris kultúra zenei világában. A zenekar tagjaira elsősorban a '60-as és a '70-es évek meghatározó művészei, zenekarai, műfajai és stílusai voltak és vannak jelenleg is hatással. "Ízlésére" a mindenevő a megfelelő jelző, ezért zenéjében a következő stílusok ill. azok stílusjegyei mind visszaköszönnek: blues, rhythm'n'blues, soul, old school rock, jazz, rock and roll, beat, folk-beat, amerikai folk-rock...




A változás jogát fenntartjuk!
Megosztás a Google Pluson

0 megjegyzés: