Tasnádi Csaba marad jövő nyárig a nyíregyházi színház igazgatója

Budapest - Tasnádi Csaba marad további egy évig a nyíregyházi Móricz Zsigmond Színház igazgatója - közölte a nyíregyházi polgármesteri hivatal sajtófőnöke szerdán az MTI-vel.
 
Parillák Gabriella tájékoztatása szerint Tasnádi Csabát a 2014. július 1-jétől 2015. június 30-ig terjedő határozott időtartamra nevezi ki Nyíregyháza polgármestere.

A közleményben felidézi, hogy az első, eredménytelennek nyilvánított pályázatot követően február 20-án hirdettek újabb pályázatot a Móricz Zsigmond Színház Nonprofit Kft. ügyvezető igazgatói posztjára. A március 22-i határidőig egy pályázat érkezett, a jelenlegi igazgató, Tasnádi Csaba anyaga, amely a kiírás feltételeinek formailag megfelelt, és amelyet a szakmai bizottság is egyhangúlag támogatott.

Az első pályázaton, amelyet ötéves időtartamra írtak ki, Tasnádi Csaba mellett Szalma Tamás, a Veszprémi Petőfi Színház művésze is indult. A nyíregyházi közgyűlés azután nyilvánította azt a pályázatot érvénytelennek, hogy egyik jelölt sem kapta meg a szakmai bizottság többségének támogató szavazatát.

Megosztás a Google Pluson

0 megjegyzés: