Magna Cum Laude a Sportarénában

Helyszín és időpont: Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, december 29. 20:00

A népszerű zenekar megtartja jó szokását, és idén is részt lehet venni a fergeteges évzáró buliban, amit a tagok most a 15 éves fennállás apropóján, az eddigi legnagyobb eseményként aposztrofálnak. Köszönet-nyilvánításokban is dúskál majd az este!   

Köszönet címmel jelent meg november 12-én a gyulai csapat legújabb dobása. Az életteli, kreatív szakaszról árulkodó lemezről jó pár dalt aznap egy Hard Rock Café-beli minikoncerten már megmutattak a srácok, de azt ígérik, hogy az Arénában mindent beleadnak! Tavaly nyár óta látható az a neves színészek bevonásával készült, jópofa klip amely felvezette a tíz dalból álló, új anyagot.


Jó érzékkel adagolt humor és férfiasan gyengéd érzések jellemzik a friss, fülbemászó melódiákat; úgy, hogy a rockos elemekkel tarkított popzene mindvégig szórakoztató és igényes is marad. A rajongók visszajelzései alapján mondható, hogy máris sikervárományos a Gesztenye és a Kegyvesztett papírsárkány.

Az alapítók – Mező Misi, Szabó Tibi és Kara Misa – a kor előrehaladtával egyre sármosabbak. Ahogy a pálinkadalos lemezen, a 999 című korongon a címadó dal szól: „Kilencszázkilencvenkilenc, mezőtúri nyár, itt kezdődött el minden …” – tudatosul, hogy bizony másfél évtizede indult el ez a pazar történet. Ennek állomásait szeretnék megidézni a fiúk, ami nem is könnyű a feladat, ha például a repertoár kialakítására gondolunk. A Papp László Sportarénában az új lemez dalain túl fel fognak csendülni az előző 6 szerzői korong nagy slágerei – Főnököm, Vidéki sanzon, Színezd újra – így egy vérbeli, karrier-áttekintő műsor áll majd össze. A dobok mögé is érdemes pár pillantást vetni, ugyanis februártól Török Máté erősíti a csapatot. A Bermudában is feltűnően játszó őstehetség mellett a Kentaur által megálmodott színpadkép láttán a közönség férfi egyedei is padlóra ejthetik az állukat, nemcsak a hölgyek, akiket mágnesként vonzanak a Magnások. Tessenek Tudományos Fokozatra kapcsolni! 

Megosztás a Google Pluson

0 megjegyzés: