Debreceni programok 2015. március 14-én.

2015. március 14-én Artézis Trió, Balaton és The Carbonfools koncert valamint húsvéti kézművesek, Forradalmi Szabad Bál Táncház, Karády Katalin-est, tavasz jár illetve a Segítsd a királyt című színházi előadás várja a kultúrára fogékony debreceni közönséget.


A The Carbonfools koncert 2015. március 14.-én 20 órakor kezdődik a Roncsbár színpadán. 

Egész nap a húsvéti kézműves áruk készítése és vásárlása kapja a főszerepet a Malomparkban található KreDenc-ben! 

Az Incognito-ban a nyíregyházi Artézis trió zenéje ötvözi a jazzt, a bluest, a rockot és a kelet-európai népzene dallam és harmóniavilágát. Javarészt saját számaikat adják elő, amelyek Babosi László szerzeményei. 

A Hajdútánc Alapfokú Művészetoktatási Intézményben  Forradalmi Szabad Bál Táncházra kerül sor. Hagyományaikhoz híven a Déri téri megemlékezést követően nagy szeretettel várnak mindenkit 2015. március 14-én 19 óra 30 perctől a Forradalmi Szabad Bálba. 

Este a Kazánház Egyetemi Klub ad otthont a Balaton Zenekar koncertjének (Víg Mihály: ének, gitár; Keszei Krisztián: gitár; Horváth Gábor: basszusgitár; Dudás Zsombor: dob) 

A Horváth Árpád Stúdiószínházban a Magyarországi Szerb Színház vendégszerepel, ahol 19 órai kezdettel "Idegenben keserűbb a sírás" című Karády Katalin-estjükkel kápráztatják el a közönséget. 

A Csokonai Nemzeti Színházban, a Nemzeti Színház és a Csokonai Színház közös produkcióját láthatja a nagyérdemű, a "Segítsd a királyt!" című előadásával.

A Belvárosi Közösségi Házban "Talpra Magyar" címmel már elkezdődnek a március 15-ei városrészi megemlékezések. 

És végül, de nem utolsó sorban a Csapókerti Közösségi Házban művészetterápiás napot szerveznek, "Tavasz jár, tavasz jár, azt csicsergi a madár" címmel.

Tehát van program bőven a kikapcsolódásra. Ha valami kimaradt volna Debreceni programkínálatunkból, az a véletlen műve. 

Bencze Attila: Pólus Média 
Megosztás a Google Pluson

0 megjegyzés: