Pesten bulizott a világsztár

Egy évvel ezelőtt, tavaly márciusban másról sem szólt a bulvársajtó, minthogy a Jude Law a Kém című mozi forgatási napjainak végén a budapesti bárokat, szállodákat járja nem épp színjózanul.


Elég nagy kavarodást okozott Zimány Lindával történt találkozása, amelynek telefonon készült videója még fellelhető a neten. Ám most, A kém londoni premierjén Law a legszebb emlékekei között ezeket mégsem idézte fel A Szeretettel Hollywoodból műsorvezető-riporterének, Návai Anikónak.

"A legszebb emlékem? Sajgó szívvel mondom, igazából az ott töltött utolsó este, amit az első naptól fogva terveztem. Elmentünk hajókázni a Dunára, egy pezsgős utazás a naplementében, és csak néztük azt a gyönyörű várost... Budpestnek csak annyit üzennék, köszönjük a nagyon szíves vendéglátást!"  

Law később azt is elmesélte, volt egy fiatal sofőr, aki Pesten furikázta, ő volt az idegenvezetője a városban. "Tényleg mindent tudott a városról, az egész családja idegenvezetéssel foglalkozik - mesélte. Ő hívott meg hozzájuk egy nagy családi vacsorára. A verendán ültünk, nagyon jókat ettünk és jó borokat ittunk - tulajdonképpen az a legszebb emlékem, ahogy ez a család befogadott." 

Jason Statham annyira jól érezte magát a pesti forgatáson, hogy már most azt tervezi, visszatér fővárosunkba: "Szeretjük Budapestet, bárcsak ott lehetnék most is! Barom jó volt Pesten, cukik az emberek. Csupa szép emlék köt a városhoz, legalább tíz éve nem éreztem magam olyan jól forgatáson, mint ott. Találkoztam egy csomó jó fej emberrel, szuvenírként az ő telefonszámaikkal tértem haza." S hogy mit mesélt még Law, Stathan és a film két női főszereplője Melissa McCarthy és Allison Janney a filmről? Ide kattintva, a videó elindításával ezt is megtudhatja.
Forrás: Hirado.hu
Megosztás a Google Pluson

0 megjegyzés: