Kedden adják át az Arany Medál közönségdíjat

A közönségdíjat Mészáros Márton kulturális újságíró alapította. Az idei a nyolcadik év, amikor a közönség döntött arról, hogy kik kapják az elismeréseket - olvasható a Bethlen Téri Színház MTI-hez eljuttatott közleményében.
Márton András színművész az Arany Medál életműdíjat veheti át kedden.

Halász Juditot Az év színésznőjének választotta a közönség, Thuróczy Szabolcs Az év színészének Arany Medál díját kapja.

A legígéretesebb fiatal tehetség díját Osváth Judit, a Színház- és Filmművészeti Egyetem negyedéves színészhallgatója nyerte el.Az év filmrendezőjének Till Attilát, az év írójának Németh Gábort választotta a közönség.Az Arany Medál-díjakat idén is a Bethlen Téri Színházban adják át: díjátadó december 13-án, kedden 15 órakor kezdődik, a díjazottak személyesen veszik át a kitüntetést egy-egy pályatárstól, korábbi díjazottól.

Az esemény házigazdája Juhász Anna irodalmár, kulturális menedzser, Juhász Ferenc költő leánya, a rendezvényen fellép Várhegyi Lucas Palmira énekesnő.Az elismerés pénzjutalommal nem jár, a díjazottak többek között egy-egy üveg Chardonnay-t kapnak a Kovács Nimród Borászat felajánlásából.

MTI 
Megosztás a Google Pluson

0 megjegyzés: