Megrázó részletek George Michael halálával kapcsolatban

53 éves korában, karácsonykor hunyt el George Michael, kétszeres Grammy-díjas angol énekes. A hírt a popikon sajtósa erősítette meg, akinek elmondása alapján a zenészt otthonában érte a halál, és békésen távozott az élők sorából.
Barátai szerint azonban az énekes labilis volt és az utóbbi években legalább kétszer próbált meg öngyilkosságot elkövetni. 2013-ban fejsérülésekkel szállították kórházba, miután menet közben kiugrott az egyik barátja autójából. Egy másik közeli ismerőse szerint pedig egyszer megpróbálta felvágni az ereit.

– Az utóbbi néhány évben gyakran aggódtam a jólléte miatt – nyilatkozta a meg nem nevezett bennfentes a Mirrornak.

Miután a tavalyi évben egy svájci magánklinikán kezelték a drogfüggőséggel, illetve depresszióval küzdő sztárt, egyre visszahúzódóbbá vált, és az utóbbi időben a nyilvános megjelenéseinek száma is jelentősen csökkent. Utoljára szeptemberben látták, amikor vacsorázni ment egy étterembe. A közeli szomszédok beszámolói szerint sem festett túl jól a sztár az utóbbi időben, fáradtnak és meggyötörtnek tűnt.

– Emlékszem, azon gondolkodtam mennyire rosszul néz ki. Meggyötörtnek tűnt, és idősebbnek, mint az én barátom, aki most 57 éves – mondta Sasha Gretsay, az egyik közelben lakó idős nő.

A popikon az 1980-as években lett népszerű, amikor megalapította a Wham! nevű popduót, egykori iskolatársával, Andrew Ridgeley-vel. Első szóló kislemeze, a Careless Whisper megjelenésekor az énekes még a duó tagja volt, és világszerte 6 millió példány kelt el a lemezből. George Michael december közepén jelentette be, hogy az énekes-producer Naughty Boy-jal közösen új albumon dolgozik, ez lett volna a nagy visszatérése, hiszen 2004-ben jelentkezett utoljára saját anyagokat tartalmazó albummal. Négy évtizedes karrierje során több mint 100 millió lemezt adott el. Az énekes gyakran került az újságok címlapjaira betegségei, súlyos drogproblémái és a rendőrséggel való összetűzései miatt.

Megosztás a Google Pluson

0 megjegyzés: