Cinema Rock Cafe – Advanced Rock

Riffközpontú muzsika, technikás gitárszólók, nagyívű énekdallamok, irodalmi igénnyel megalkotott, magyar nyelvű dalszövegek jellemzik a 2011 óta működő Inpersonæ zenekart, mely április 5-én ismét a Cinema Rock Cafe koncerttermébe invitálja a komplex zenei élményt igénylő hallgatóságot! Dallamos hangzásvilágával a kellemes atmoszféra kialakításában erőteljesen kiveszi részét a The Smash, melynek tagjait a lelkükben kérlelhetetlenül tomboló rock’n’roll, az érzés átütő ereje hozta össze. Csendes-ülős estére senki ne számítson, becsületesen a lovak – pontosabban szólva a húrok - közé csapnak a srácok! De semmit sem bízva a véletlenre, a Krinkle is színre lép. Az általuk képviselt lendületes, kompromisszummentes, glam vonásokkal tűzdelt dirty rock’n’roll kiváló recept, ha felszabadult buliba vágyakozók számára!

Április 5. (szombat) – Advanced Rock
Fellépők: Inpersonæ, Krinkle, The Smash
Belépő: 690Ft (éjféltől ingyenes)
Kezdés: 20.00
A koncertek után hajnalig tartó karaoke Shady-vel!

Inpersonæ

Az Inpersonæ 2011 óta működő budapesti rock-metal zenekar, a tagok az Inpersonæ alapítását megelőzően is sok évig zenéltek már együtt különböző formációkban, többek között a VT6-ban. Zenéjük hallatán a legtöbbeknek a progresszív jelző is beugorhat, elsősorban a meglehetősen összetett dalszerkezetek és ritmikai megoldások miatt. Riffközpontú muzsikájukhoz technikás gitárszólók, nagyívű énekdallamok és irodalmi igénnyel megalkotott, magyar nyelvű dalszövegek társulnak. 314 című, 2012-ben rögzített, saját készítésű demójuk az első négy közös szerzeményüket tartalmazza. A koncertrepertoár nagy részét is saját dalok alkotják.

Tagok:
Érces Norbert – gitár
Hargittay Gergely – ének
Hargittay János – gitár
Papp Zoltán – basszusgitár
Surányi László - dob

Krinkle

Metal felé hajló dirty rock’n’ roll, glam vonásokkal megspékelve. Kompromisszummentes, lendületes, tökös muzsika, fogyasztása nagy hangerővel javasolt!

The Smash

A lelkükben kérlelhetetlenül tomboló ’rákendról’ hozta össze Budapest füstös próbatermeibe az öt srácot. Ez az átütő erejű érzés adta a nevüket. A zenekart alapító kótyagos eszme valamikor 2006 őszén fogant meg és némi érlelődés, zeneírás után 2009-ben léptek ki a rivaldafénybe dallamos rock-metál repertoárjukkal.
Azóta nincs megállás... "

Tagok: Fazekas Attila - Ének
Hák Flóra - Vokál
Komjáthy Szabolcs - Gitár
Rózsa Tamás - Gitár
Heyran Balázs - Basszusgitár
Szidarovszky Tamás - Dob
Megosztás a Google Pluson

0 megjegyzés: