Ákos koncert a Papp László Sportarénába


Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, december 12., 13., 20:00

Igazán címmel mászik a fülbe Ákos szeptemberben megjelent dala, amelyhez egy akciódús klip és négyszámos EP is készült. A legnépszerűbb énekesünk ebben a szellemiségben tartja teltház-esélyes dupla évzáró buliját, Hauber Zsolttal és Lepével kiegészülve.

A pillanatok alatt platinalemezzé érett Igazán EP címadó slágere a rádiókat is meghódította; az öntőüzemben készült, látványos klip pedig a napokban lépi át az egymillió(!) letöltést. 


A sokak örömére a 2084 című lemez csapásiránya megmaradt, és újra szintipop stílben alkot a művész, aki gimnáziumi barátját, a Bonanza Banzai-alapító Hauber Zsoltot kérte fel közös munkára. Az Újrakezdhetnénk című, sok idő után újra együtt írt dal olyan jól sikerült, hogy az ex-kolléga nemcsak hogy szerzőtárssá, de immáron zenekari taggá is előlépett. Lepés Gábor „hangszerelővel” és Bánfalvi Sándor dobossal alkotják így az Aréna fő attrakcióját. 


A hazai közönség kellően kiéhezhetett a produkcióra, ugyanis Ákos pont egy éve állt ugyanezen a színpadon: a fesztiválfellépések helyett idén inkább csak külföldi koncerteket vállalt. A friss dalok mellett természetesen el fognak hangzani a várva várt nagy nóták is, egészen az 1984-ig és a Valami véget ért-ig is visszatekintve. A rockosabb vonalat hiányolók sem fognak csalódni: a csapat a maximális igényeket is képes kielégíteni elsöprő hangzásával és bő 26 évet átfogó repertoárral. 

Megosztás a Google Pluson

0 megjegyzés: