Fidesz: Baja a rászorulóknak, nem a rá szavazóknak oszt tűzifát

A bajai önkormányzat a rászorulóknak szokott szociális tűzifát osztani, nem a rá szavazóknak, Ajtai Tibor, pedig nem tagja a Fidesz megyei választmányának - reagált Zsigó Róbert, Baja fideszes polgármestere keddi közleményében az MSZP és az Együtt-PM nyilatkozatára.

MTI - Karácsony Gergely, az Együtt-PM politikusa és Harangozó Tamás MSZP-s frakcióvezető-helyettes egy az Egyenlítő blogon nyilvánosságra hozott felvétellel foglalkoztak keddi sajtótájékoztatójukon. A felvételen a megyei kisebbségi önkormányzat Lungo Drom színeiben megválasztott elnöke, Ajtai Tibor beszélget valakivel, aki a hamarosan következő fóti időközi választás miatt kér "módszertani segítséget" tőle. A felvételen Ajtai Tibortól egyebek mellett az hangzik el, hogy "a Fidesz segít, ad tűzifát" - ismertette Karácsony Gergely, hozzáfűzve: ez arra utal, hogy a Fidesz Baján tűzifát adott a rá szavazóknak. Karácsony Gergely megemlítette, hogy egy korábbi hangfelvételen Ajtai Tibor "mesterien megszervezett láncszavazásról" beszél a 2010-es kiskunfélegyházi önkormányzati választással kapcsolatban.
Zsigó Róbert közleményében úgy reagált: "egyre szánalmasabb, ahogy a Gyurcsány-Bajnai-Mesterházy szövetség erőszakosan és hazug módon" magyarázza a bajai vereségét, sőt már az előttük álló további választási vereségeket is előre próbálja magyarázni. Hangsúlyozta: választási csalást egyedül a szocialisták követtek el, akik a szavazókör bejáratához állították a volt szocialista polgármesterüket, hogy kontroll és nyomás alá helyezzék az érkező szavazópolgárokat.
A fideszes politikus úgy véli: "a bukott baloldal" képtelen tisztességesen kampányolni és tisztességesen veszíteni is, és csak "vergődnek a mondvacsinált hazugságokban és rágalmakban, miközben ők maguk már Bajára szállították az erőszakos gyűlöletkampányukat".
Megosztás a Google Pluson

0 megjegyzés: