Hóförgeteg Gothic-Rock-Metal Hastánciskola Performance és Tánc Estje

A Hóförgeteg Gothic-Rock-Metal Hastánciskola 3. szülinapja alkalmából tartja első önálló műsoros estjét! Az eseményre március 22-én a Zúzda Rock Kertben kerül sor, melynek keretén belül a III. Gótikus és Fantázia Hastáncversenyenyt remek eredménnyel záró iskola tagjai és tanítványai lépnek színpadra. A rendezvényre belépőt váltók között gótikus hastánc tanfolyam kerül kisorsolásra! Miképp is kell elképzelni a társulat munkáját és előadásait? Saját szavaikkal lehet a legjobban jellemezni: A gótikus hastáncművész nem puszta koreográfiával, inkább performance-szal lép színpadra. Öltözéke, kelléktára, zeneválasztása, a hastáncmozdulatok kivitelezése és előadásának kisugárzása eltér a hagyományos hastáncosétól. Aki nem vonzódik a mitológia teremtményeihez vagy a cyberborg létformához, meg sem értheti. Aki üresnek tartja az éjszakát, sosem fog hitelesen gótikus hastáncot előadni.



Március 22. (szombat) - Hóförgeteg Gothic-Rock-Metal Hastánciskola Performance és Tánc Estje
Fellépők: Hóförgeteg, Aguillon, Greyan, Megaera, Magyar Gótikus Hastáncosnők, Kezdő tanítványok, Vendégtáncosok, Fantasy vívók (A Szablya Iskolája Egyesület)
Belépő: 600 Ft
Kezdés: 19.00

Kapcsolódó oldalak:




Fontos tudnivaló:
Március 22-én (azaz ezen esemény napján, szombaton) két különböző esemény lesz megtartva a Zúzda Rock Kertben.Időrendben az első, a Hóförgeteg Gothic-Rock-Metal Hastánciskola Performance és Tánc Estje lesz, mely 19.00-tól 21.00-ig fog tartani. Erre 600 Ft-os belépőt szednek a szervezők. A második, a Symphonic Night -melynek keretében fellép a Riverlust, a Meteora, az innoScence és a Lies of the Machine- 21.00-tól kezdődik, de már 20.30-tól be lehet jönni. A belépő ide 990 Ft. Abban az esetben, ha valaki mindkét eseményen szeretne részt venni, az válthat egy kombinált jegyet is 1500 Ft-ért!
A másik eseményhez tartozó profil:

Megosztás a Google Pluson

0 megjegyzés: