Nyíregyházára érkezik az Alcohol turné

Talán némi keleti izgalom utáni vágyakozás is közrejátszhatott abban, hogy Nyíregyházát vették célba a pesti srácok, hogy ott a helyi fiatalokkal összeállva lépjenek színpadra. Habár az Alcoholt más szálak is fűzik e vidékhez. 


Tavaly ősszel csatlakozott dobosuk, korábban a Crossholder tagjaként is ismert Szentpéteri Viktor számára nem idegen a környék, a közeli Nagyhalászról indult a nagyvilágba. A másik fővárosi csapat, mint a turné állandó vendége ezen az estén sem hiányozhat: a heavy/ thrash vonal kedvelőinek okoz majd kellemes perceket a Last Fire. 

Pozitív hírrel is szolgálnak a srácok, főleg azoknak, akik fizikai formátumú kiadványokat kedvelik: „Prométheusz könnye” címmel megjelent bemutatkozó lemezük már a Rockdiszkont, a Lemezkuckó, valamint a CD pince kínálatában is megtalálható! 

A program teljességéhez pedig két helyi zenekar járul hozzá: blues-rock terén a RealMen gondoskodik a muzsikáról, az Édes Méreg hármasfogata pedig akusztikus előadással kecsegtet, saját dalaik mellett ismert és népszerű nótákkal Hobo munkásságától kezdve a Tankcsapdán át Alvinig, kizárólag a rock világából válogatva! S persze a lényeg, le ne maradjon, mikor és hol? Április 17-én, pénteken a nyíregyházi Romkert Retro Sörözőben találkozhattok velük!

Alcohol: „Mi nem nyugszunk” Tour 2015 / Koncert a Romkertben
vendég: Last Fire, Édes Méreg, RealMen
2015. április 17.
Romkert Retro Söröző
(Nyíregyháza, Rákóczi út 46.)
Kapunyitás: 20.00
Belépő: 900 Ft


Megosztás a Google Pluson

0 megjegyzés: