Farkas - vers- és prózaíró pályázat

Kiíró: KORTÁRS MAGYAR IRODALOM - BARÁTOK VERSLISTA
Pályázat címe: "FARKAS"
Kategória: irodalmi, vers és próza


Beérkezési határidő: 2015. március 1. éjfél.

Beküldési cím: palyazat@verslista.hu (Tárgy: FARKAS)

1. A Kortárs Magyar Irodalom - Barátok Verslista pályázatot ír ki az alábbi témakörben: "FARKAS".

2. Pályázhatnak: Magyarországon és határainkon túl élő magyar nyelven író amatőr írók - kortól és foglalkozástól függetlenül bárki - kizárólag saját maguk által írt, magyar nyelvű írásokkal. 

3. A pályázat keretében a pályázók korlátlan számú művel pályázhatnak. A pályázati írásoknak a FARKAS(k)ről kell szólnia. Egyik írás se haladhatja meg a 20 (!) oldalt (tehát nem csak 1-2 oldalas írásokat várunk, hanem érkezhetnek ennél terjedelmesebbek is.) 

4. A benyújtott pályázatnak tartalmaznia kell egy aláírt, (személyi igazolványszámot, pontos lakcímet, telefonszámot, teljes valódi nevet - és esetlegesen ettől eltérő írói nevet, amin megjelenni kíván - is tartalmazó) Nyilatkozatot a szerzőtől, miszerint a pályamű(vek) saját szellemi terméke(i), és a szerző hozzájárul annak térítésmentes leközléséhez a VPM ill. a Barátok Verslista által fenntartott honlapokon (www.vpm.hu; portal.verslista.hu; www.poeta.hu; www.kepzeldel.hu) illetve a Kortárs Magyar Irodalom - Barátok Verslista ill. a VPM esetlegesen nyomtatásban megjelenő kiadványaiban; valamint hogy a beküldött írás pdf-ben is megjelenhet. Bele egyezem továbbá, hogy az írás felkerülhet előadó által felolvasva a FB-ra il. a YouTubera is.

(A Barátok Verslista jelenlegi tagjainak e Nyilatkozatot nem kell elküldeniük, mivel e pályázatra is vonatkozik az általuk már elfogadott Verslistás Szabályzat.)

5. Beküldés: a pályázati anyagokat e-mailben (csatolt fájlként Word dokumentumban - Times New Roman betűtípussal, 12-es betűnagyságban, normál sorközzel, 2,5-2,5-es margóval, 1 hasábos tördelésben) fogadjuk, a palyazat@verslista.hu címen (kérjük, pontosan írják be az email címet!) 2015. március 1. éjfélig. A levél tárgya legyen minden esetben ez legyen: "FARKAS"!

A pályázatok beérkezését visszaigazoljuk! Ha ez nem történik meg 48 órán belül, akkor kérjük a beküldési cím leellenőrzését, hogy nincs-e elgépelve. Ha a cím jó, mégse történt visszaigazolás, úgy az attila@vpm.hu címre ismételjük meg a pályázat elküldését.
A szerzők nyilatkozatát (hogy saját szellemi termékükről van szó) a következő postai címre várjuk:
Barátok Verslista 8263. Badacsonytördemic, Római út 84.
A nyilatkozatnak legkésőbb 2015. március 4.-ig meg kell érkezniük a fenti címre.
Aláírt, postán visszaküldött, a 4-es pontban felsorolt adatokat és a beküldött írások címeit tartalmazó Nyilatkozat hiányában a beküldött írásokat töröljük a pályázati anyagból.

6. Nevezési díj: 1 ezer Ft/írás!
A PÁLYÁZATRA BEFOLYT ÖSSZES NEVEZÉSI DÍJ (a postaksg-ek levonása után) A WWF ÖRÖKBEFOGADÁSI SZÁMLÁJÁRA KERÜL BEFIZETÉSRE!!!

KÉRJÜK a pályázókat, hogy csak abban az esetben induljanak, ha a nevezési díjat IDŐBEN rendezni tudják! 
(Sajnos az utóbbi hónapokban megnövekedett azon próbálkozások száma, akik csak ígérték a nevezési díj rendezését - de azt mégse fizették be. Ezt méltánytalannak érezzük a pályázat céljával és a többi indulóval szemben is... A pályázat eredményét mindig a nevezési díjak beérkezése után közöljük... ha ezzel néhány induló késik, akkor sajnos csúszik az eredmény kihirdetése... és a WWF részére is később tudjuk csak befizetni a pénzt..., ráadásul a szakmai zsűri is feleslegesen dolgozik ezen szerzők írásainak értékelésével...)

7. A legjobb írások a beküldési határidő lejárta után egy ingyenes - bárki által letölthető -, PDF formátumú kiadványba kerülnek beválogatásra. A kiadványt a http://poeta.hu/ingyen c. honlapról lehet majd letölteni.

8. Pályadíjak:
A pályázaton az első helyezést elért írás írója a VPM ill. a Kortárs Magyar Irodalom - Barátok Verslista által megjelentetett kiadványokat, verses CD-ket, versesköteteket, folyóiratokat, a Barátok Verslista tagjai által írt köteteket nyer 
8 ezer Ft értékben.
Az első helyezett továbbá egy 
nevére szóló WWF-es örökbefogadási oklevelet, valamint WWF magazint is nyer.

9. Eredményhirdetés (várhatóan): 2015. április 15-én lesz.
A nyerteseket természetesen elérhetőségükön külön értesítjük.

10. További információ az attila@vpm.hu címen kérhető.

Szeretettel üdvözöl:
Baranyai Attila
attila@vpm.hu
Megosztás a Google Pluson

0 megjegyzés: