Panoráma Világklub nyitó rendezvénye Győrben

Szeretettel meghívjuk Önt, Barátait, Ismerőseit a Panoráma Világklub Győri Társklubjának nyitó rendezvényére 


Időpont: 2015. március 06. (péntek) 17 óra

Helyszín: Győr  - Arany Szarvas Hotel nagyterme, mely a belváros szívében, a gyönyörű Radó szigeten helyezkedik el, szemben a történelmi Püspök várral.

Az est során a jelenlévők megismerkedhetnek a Panoráma Világklub vezetőivel, a győri klub terveivel, programjaival. Ezen túlmenően bepillantást nyerhetnek a Dunántúl egyik legmeghatározóbb városának kultúrájába, ismerkedhetnek közösségi értékeivel. Mindezt azoknak ajánljuk, akik készek a magyar értékek és teljesítmények népszerűsítésére és közvetítésére szerte a nagyvilágban.  

Házigazda: Turner Tünde és Máté Richárd, a Győri Világklub társelnökei;

Ízelítő a programból:
- A Panoráma Világklub bemutatása: dr. Tanka László, a Panoráma Világklub alapító elnöke;
- A Nívó VilágGaléria Gyűjtemény kiállításának bemutatása. Megnyitó beszéd:Hegedüs Tünde festő- és szobrászművész, a Világklub Művészeti Galériájának vezetője;
- Vendégfórum – érdekes emberek, érdekes történetek; Világklub-vezetők bemutatkozása;
- Agócs Judit, Márai Sándor vers;
- Ernszt Katalin és Nemere László, operett slágerválogatás;
- Új Akropolisz együttes, megzenésített versek, festmények;
- Máté Dorina és Czakó Roland, musical sláger összeállítás;
- Platina táncklub, magyaros táncvarázs;
- A Magyar Világtalálkozók kisfilmje - Ott, ahol zúg a négy folyó – Rajkó-videoklip;

A belépés ingyenes!

Részvételi szándékát kérjük, jelezze az alábbi elérhetőségeken: Turner Tünde és Máté Richárd Világklub társelnököknél, e-mailen: panoramavkgyor@gmail.com, telefonon: 36/30-843-05781819, 36/20-886-0578
 
A más városból érkező klubtagok és érdeklődők számára igény esetén kedvezményes szállást tudunk biztosítani étkezéssel és szombat délelőtti győri városnézéssel(idegenvezetéssel), melynek teljes költsége 18.000 Ft/fő.
 
A győri városnézést követően fakultatív programként egy kirándulás lehetőségét ajánljuk a 20 km-re fekvő Pannonhalmára, ahol megtekinthetik a világörökség részét képező Pannonhalmi Főapátságot.
 
A fakultatív kirándulás részvételi díja: 10.000 Ft/fő, amely tartalmazza a külön busz, a látogatóközpont 2 állandó kiállításának megtekintésére szolgáló belépő jegy és az Apátsági major nagytermében megszervezésre kerülő ebéd költségét.
 
A szálloda korlátozott számú szobát tud biztosítani, ezért kérünk mindenkit, hogy jelentkezési szándékát 2015.február 23-ig e-mail-ben és a részvételi díj befizetésével jelezze felénk a lenti elérhetőségeken.
 
A szervezés megkönnyítése érdekében kérjük, hogy a fakultatív programra jelentkezők a kirándulás részvételi díját is utalják el a lenti számlaszámra, amely egyben jelentkezésnek is számít.
 
Jelentkezés: Turner Tünde és Máté Richárd Világklub társelnököknél, e-mailen:panoramavkgyor@gmail.com, telefonon: 36/30-843-05781819, 36/20-886-0578
Átutalásukat az alábbi bankszámlára kérjük: K & H Bank, Máté Richárd, 10400968-86755788-55481005
Megosztás a Google Pluson

0 megjegyzés: