Univ Lounge - Élő Koncertek

A már jól bevált teltházas partik mellett, az UNIV LOUNGE szélesíti zenei kínálatát és a jövőben ÉLŐ ZENÉS KONCERTEK-kel is várunk mindenkit!

CSATLAKOZZ, kedvenc bulidhoz... és nyerj belépőt és ingyen piát > 
www.facebook.com/partyzoopecs/events


10.11 péntek
DELTA ZENEKAR
Hazánk legjobb bulizenekara végre ismét Pécsett! Ahová lépnek, ott kiváló hangulat és teltház terem... Élőben, 5 órán át, megállás nélkül játsszák a régi és új slágereket, a magyar nótákat, az olds örökzöldeket és a rock legendáinak első osztályú átiratait, persze milliós nézettségű saját dalaik mellett!

10.22 kedd
NAGY FERÓ ÉS A BEATRICE - ÜNNEPI KONCERT + NODISCO
A Nemzet Csótányát és zenekarát a Beatrice-t senkinek nem kell bemutatnunk... Ünnepi koncert (hisz másnap senki nem dolgozik) a napi 8 óra munka után, újra a Boldog szép napokra gondolva... a koncert után pedig 6 év után újra beindul az eredeti NoDisco az ex-Sörházas, ex-City Club-os felállásban, olds, pop  és persze örökzöld rock slágerekkel hajnalig! Kihagyhatatlan ajánlat igaz? Ünnepelj velünk!
Elővételi jegyek a Partyzoo Jegyirodában 500FT-os kedvezménnyel korlátozott számban kaphatók!

10.31 csütörtök
GANXSTA ZOLEE ÉS A KARTEL + HALLOWEEN PARTY - DJ BAJUSZ
Ganxstáék olyan mint a jó bor, vagy inkább a whiskey. Minél régebb óta csinálják, annál jobbak a koncertek. A nyári teltházas fesztiválturné után most egy beöltözős, vérfagyasztó Halloween Party keretein belül érkeznek Pécsre. Gyere nézd meg a srácok élő, 90 perces koncertjét és utána bulizz velünk hajnalig DJ BAJUSZ legjobb zenéire!
Megosztás a Google Pluson

0 megjegyzés: