Zorán koncert Debrecenben - JEGYEK ITT

Időpont: 2013. október 28, 19 óra
Helyszin: Kölcsey Központ

Zorán gazdag alkotói pálya terméseit ugyan szinte kívülről „fújja” a művész rajongótábora, mégis minden alkalommal új várakozással tekinthetnek e koncertek elé, hisz azok tematikája, tartalma, gyakran a hangszerelése is minden alkalommal új fényben mutatja meg az ismert dalokat. Mondhatni olyanok ezek, mint az óbor.

Évről évre nemesednek, új „ízek” személyes értelmezések jönnek elő és a fény felé fordítva e „színek” - is egyre mélyebbek, letisztultabbak.
 
Rólunk szól.

Zorán, már sokadszor bizonyítja, hogy tud még eggyel jobbat. Bizonyíték erre a legutolsó - immár platinát érő - Kóló című lemeze mely talán még érettebb, erőteljesebb a korábbiaktól.

„ …Ezen az albumon úgy énekel, olyan hévvel, mint korábban talán még sohasem. Megjelent a hangjában egy jó adag rockos karcosság, egyfajta kitárulkozós nyíltság” -írják a lemez értő kritikusai.

A Liszt- és Kossuth díjas előadóművész ezekkel a már klasszikussá vált újakon kívül természetesen régi nagy dalaival vág bele 2013-as őszi téli turnéjába.

Partnerei továbbra is a műfaj legjobb zenészei: Horváth Kornél, Sipeki Zoltán, Lattmann Béla, Gyenge Lajos, Csányi István, Gátos Iván, Óvári Éva, Kabelács Rita, Péter Barbara.

Ezúttal - mintegy ajándékként - vendégül hívta az ország egyik legmuzikálisabb énekesnőjét: Palya Beát.
Megosztás a Google Pluson