Honky és Peter Pan Speedrock az R33-ban

Budapest, R33, december 2. 19:00

Különleges garázs-punk-southern-stoner-surfrock estének ad otthont a Közvágóhídon üzemelő 100-as Klub nemzetközi underground legendák vendégszereplésével.

A holland Peter Pan Speedrock a 90-es évek vége óta nyomja ellentmondást nem tűrő, mocskos, brutális rock’n’rollját. A lehengerlő koncertbandaként ismert trió legutóbbi, sorrendben nyolcadik albuma We Want Blood! címmel 2010-ben jelent meg, de vélhetően hamarosan új opuszra is számíthatunk tőlük.
 
A texasi Honky a Pantera és a ZZ Top közt elhelyezhető muzsikáját „Championship Superboogie”-ként aposztrofálja. Az 1996 óta létező fehér szakállas-cowboykalapos banda nem akárkiket tudhat a tagjai közt: az egykori Butthole Surfers- és Melvins-tag JD Pinkus basszusgitárost és a Down-ból ismerős Bobby Ed Landgraf gitárost. A Honky jelenleg 2012-es, 421 című lemezét túráztatja.
 
A hazai mezőnyt az idei lemezükön Nicke Anderssont (-ex The Hellacopters, Imperial State Electric) is felvonultató retrós garázsrocker The Trousers, illetve a Yellow Spotsból ismert Schleki által menedzselt instrumentális kamionos surfrock banda, a Surf Truckerz képviseli.

Megosztás a Google Pluson

0 megjegyzés: