Touché Amoré a Dürer Kertben

Budapest, Dürer Kert, november 26. 19:00

Bár a Touché Amoré nem először jár Magyarországon, ez lesz az első alkalom, mikor főzenekarként örvendezetik meg a kaotikus hangzású screamo zenék szimpatizánsait. Legutóbb pl. a Rise Against vendégeként adtak fergeteges bulit.

Dacára annak, hogy az általuk képviselt irányvonal sokkal inkább illik klubokba, mint Pecsa méretű helyekre. Mint az a zenekari fotókon is látszik, a csapat átlagéletkora nem éppen az Agnostic Frontéval vetekszik. Az arcátlanul fiatal fiúkból álló csapat mindössze 2009-ben alakult, de mára már a világ összes táján akad kisebb-nagyobb rajongótáboruk. A formáció ezúttal harmadik nagylemezét, az Is Survived Byt mutatja be, mely még súlyosabbra sikeredett, mint a 2011-es Parting the Sea Between Brightness and Me.

Az est egyik vendége az a Self Defense Family lesz, mely a közelmúltban a Code Orange Kids és a Tigers Jaw zenekarokkal közösen kiadott split lemezzel jelentkezett. Szintén tiszteletét teszi a Dad Punchers csapata, mely valójában Elliot Babin, a Touché Amoré dobosának projectzenekara, ahol ráadásul nem csak hangszeres tudásával, hanem hangjával is igyekszik maradandót alkotni.

Megosztás a Google Pluson