A Kölcsey központban kezdődik a nyári színház

Rossz idő miatt a nagyerdei szabadtéri színpad helyett a Kölcsey központban tartják a Debreceni Nyári Színházi Esték idei első bemutatóját hétfő este - közölte a rendezvény szóvivője az MTI-vel.


A zivatarokkal és jégesővel kísért hidegfront érkezése miatt a nagyerdei szabadtéri színpadra tervezett Amadeus hétfői és keddi előadását a Kölcsey központ nagytermében tekinthetik meg az érdeklődők - ismertette Kerekes Sándor.

Az előadások változatlanul 20 óra 30 perckor kezdődnek - fűzte hozzá.

Elmondta, rendkívüli az érdeklődés a színházi esték iránt: a hétfői napon értékesítették elővételben a 10 ezredik jegyet. Hozzátette: a nyári színházi esték során 12 budapesti és vidéki kőszínház és utazó társulat 15 sikerprodukcióját összesen 24 alkalommal mutatják be a felújított nagyerdei szabadtéri színpadon, illetve rossz idő esetén a Kölcsey központban.

A 21. Debreceni Nyári Színházi Esték évada hétfő este a Milos Forman rendezte filmváltozat nyomán legendássá vált Amadeus című színmű bemutatójával kezdődik.

Peter Shaffer világhírű művét az Orlai Produkciós Iroda előadásában, Keresztes Tamás és Kulka János főszereplésével láthatja a debreceni közönség.

Forrás: MTI
Megosztás a Google Pluson

0 megjegyzés: